Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

 1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την ευγνωμοσύνη της, στο σύνολο των συναδέλφων μας, που συνεχίζουν να επιχειρούν με σθένος και αποφασιστικότητα, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις διαταγές της πολιτικής και στρατιωτικής μας ηγεσίας.

2. Σε μια περίοδο όπου μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας βρισκόταν σε καλοκαιρινή άδεια ή είχαν προγραμματίσει τις άδειες τους, αναγκάστηκαν εκ των πραγμάτων, ανταποκρινόμενοι πλήρως στην αίσθηση του καθήκοντος να επιστρέψουν, να αναστείλουν ή και να ακυρώσουν τις έτσι κι αλλιώς σύντομες διακοπές τους, για τις οποίες οι περισσότεροι είχαν καταβάλλει αρκετά χρήματα από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

3. Η Ομοσπονδία, καλεί τους συναδέλφους μας να κρατήσουν όλα τα παραστατικά των δαπανών, στις οποίες είχαν προβεί (εισιτήρια σε ΜΜΜ, μισθώσεις σε καταλύματα, διόδια κλπ), χρήματα τα οποία χάθηκαν ή προφανώς θα χαθούν λόγω των γεγονότων.

4. Καλούμε την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να εξετάσει σε μεταγενέστερο χρόνο την αποζημίωση των ανωτέρω δαπανών, την άμεση εφαρμογή της πληρωμής όλων των 24ωρων υπηρεσιών που δεν έχει υλοποιηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια και την αποζημίωση των υπερωριών που εκτελεί το προσωπικό όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

5. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, για τις οποίες όλοι οι Έλληνες αισθανόμαστε υπερήφανοι, θα συνεχίσουν σε κάθε περίπτωση να επιτελούν το συνταγματικό τους ρόλο, ως εγγυητές της εθνικής ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας.

6. Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλέφ. 6983503377.

 

    Μετά τιμής

     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

   

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΡΘΙΑ ...ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ

ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΡΘΙΑ ..ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ...

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ   ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΡΘΙΑ -ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ   ΕΝΟΤΗΤΑ .......3 ΛΕΞΕΙΣ   ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ   ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ....

ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ   ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ...EΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 

Ο Πρόεδρος της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου και Γεν Γραμματέας της Ομοσπονδίας (ΠΟΜΕΝΣ) Γιώργος Θεοδώρου στην δημοσιογράφο Έλενα Χριστοφορίδου του ΗΠΕΙΡΟΣ TV 1 για όλα τα θέματα της επικαιρότητας των Στρατιωτικών .Αποκαλύπτει τα κύρια θέματα που θα ασχοληθεί η Ενωση το επόμενο χρονικό διάστημα τα οποία απασχολούν τους στρατιωτικούς και δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ η λύση τους. Συζητούν για θεσμικά και οικονομικά θέματα των Στρατιωτικών ειδικά σε μισθολόγιο, αποζημίωση αργιών και νυχτερινά. Μιλά και για τοπικά ζητήματα όπως το κλείσιμο του υποταμείου Ιωαννίνων ,την μοριοδότηση και το επίδομα παραμεθορίου .Τέλος μιλά για την εκπροσώπηση των Στρατιωτικών και την σχέση ΥΠΕΘΑ με Ομοσπονδία και Ενώσεις .

   H ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ  ΔΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 9 Ιουλ. 2020

 

 

                                   

                                                                                                          

  .

 

 

                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  - ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ- Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ!

 

         Αγαπητοί Συνάδελφοι

           Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  προασπίζοντας τα συμφέροντα των συναδέλφων και μέσω της Ομοσπονδίας μας   έχει αποδείξει 9 χρόνια τώρα  με αγώνες  την δύναμη του υγιούς συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις .Κατόπιν αποφάσεως του ΔΣ της Ενωσης  το επόμενο χρονικό διάστημα κύρια θέματα που θα ασχοληθεί η ΕΣΠΕΗΠ θα είναι τα θέματα των μεταθέσεων και του ωραρίου εργασίας.          

          Η Ένωση δίνει   την δύναμη στα μέλη της  μέσω προτάσεων  τους οι ίδιοι να διαμορφώσουν την πρόταση της Ενωσης που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο  και θα σταλεί στην Ομοσπονδία μας για αλλαγή και βελτίωση του υπάρχων πλαισίου που αφορά τις μεταθέσεις.

         Οι προτάσεις μπορούν να σταλούν στο emailτης Ένωσης (espeep2012@gmail.com) η να δοθούν στα μέλη του ΔΣ της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου εως και  15 Σεπτεμβρίου.

         Ο αγώνας συνεχίζεται δίπλα στον συνάδελφο και την οικογένειά του.

 

 

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

-Ο-

Πρόεδρος

 

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης  (ΠΖ)

6937453787

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

 

Στρατσιάνης Παναγιώτης

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6936563126

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ 

Friday the 14th. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons