Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:espeep2012@gmail.com

Ιωάννινα, 03 Ιαν  2023

 

 

 

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ  ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΜΑΣ -ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

          Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  μεταφέρει την απογοήτευση αλλά και αγανάκτηση εκατοντάδων μελών μας Στρατιωτικών που βλέπουν με έκπληξη ,ξαφνικά , την δημοσίευση ΚΥΑ για τον υπολογισμό του ΒΟΕΑ των τέκνων μας που οδηγεί σε σοβαρές μειώσεις στο βοήθημα που λαμβάνουν, ειδικά όταν λαμβάνεται μετά την αποστρατεία του Στρατιωτικού, το οποίο τροφοδοτείτε από τις εισφορές μας.

      Η ΚΥΑ δημοσιεύτηκε λίγες μέρες  μετά την εισαγωγή προς διαβούλευση   Νομοσχεδίου από το ΥΠΕΘΑ που  περιλαμβάνει διάταξη  στο άρθρο 30 αυτού που αυξάνει τα μερίδια στο ΜΤΣ μόνο στους Ανώτατους Αξκούς, εξαίροντας απροκάλυπτα όλους τους υπολοίπους μετόχους  του Μετοχικού Ταμείου Στρατού .

        Η Ένωση μας θεωρεί  τα παραπάνω ντροπή για την ιστορία του Ταμείου μας και ζητεί την άμεση απόσυρσή  τόσο της ΚΥΑ για τον υπολογισμό του ΒΟΕΑ  όσο και του Άρθρου 30 του Νομοσχεδίου .

           Επανερχόμαστε στο χρόνιο δίκαιο αίτημά μας για την δημιουργία ατομικού λογαριασμού για κάθε μέτοχο στο ΜΤΣ και να λαμβάνει μερίσματα από το Ταμείο μας αναλόγως αποκλειστικά των εισφορών του στο Ταμείο ,σε συνάρτηση και με τα υπόλοιπα έσοδα του ΜΤΣ. Ενώ το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με το ΒΟΕΑ .

  

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …..

 

 

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 

                         Παππάς Βασίλειος

                         Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

                              6974795605

 

 

   

 

Thursday the 22nd. Site created by isnetwork.gr. Hostgator coupons